Les 5 millors rutes per fer en família a Andorra

Un dels grans privilegis que ofereix Andorra és poder gaudir dels seus paratges acompanyat de la família.

Andorra pot presumir de moltes facetes, ara bé, si una destaca per sobre de la resta, és l'entorn natural que gaudeix. Un aspecte molt valorat per viatgers de tot el món que trien el petit país del Pirineu per esplaiar-se amb rutes i senders que fan les delícies de petits i grans.

En aquest aspecte ens volem centrar en aquest article: en les millors rutes per fer en família per Andorra. Volem destacar 5 visites que no et pots perdre si la teva estada al Principat la fas amb la companyia de la mainada de casa.

 

01 pont tibeta andorra

Pont Tibetà

Inaugurat aquesta passada primavera, a la parròquia de Canillo trobem a 1.875 m d'altitud una impressionant estructura coneguda com a Pont Tibetà. Es tracta d'un pont de 603 metres de longitud, amb una amplada d'un sol metre i situat a 158 metres d'alçada respecte al terra que uneix els vessants de dues muntanyes i per sobre del riu Deveses. Les sensacions són increïbles, i petits i grans gaudeixen d'una experiència única. S'hi pot arribar en cotxe i caminar poc més de 400 m per un sender. Més enllà de les sensacions de vertigen i admiració, veureu meravellosos paisatges en un entorn preciós.

02 mirador roc del quer andorra

Mirador del Roc del Quer

Un altre espai on posar a prova el vertigen. Una d'aquelles visites que recordaràs i en parlaràs. Es tracta d'una passarel·la de 20 metres de llargada, dels quals 8 caminaràs per sòl consolidat i 12 m que recorreràs per un sortint suspès a l'aire. Aquesta darrera part de la passarel·la et farà sentir que flotes per sobre del Pirineu. A més, part del tram és de vidre, fet que et permet tenir una visió del que tens sota els peus i amplifica la sensació que provoca l'altitud de l'estructura. Si ets dels valents que camines fins al final, et delectaràs amb les panoràmiques increïbles que formen les muntanyes pirinenques.

03 vall incles

La Vall d'Incles

Situada entre Canillo i Soldeu el Tarter, trobem un dels paratges que, per a molts, és un dels indrets més bonics d'Andorra. Una excursió realment fàcil i adaptada per a infants i adults. Durant l'època estival, els responsables del parc faciliten un trenet per recórrer un trajecte que finalitza al fons de la vall, així i tot, es tracta d'una excursió que la major part del recorregut és planer. A més, des d'aquest punt podem accedir a senders que ens porten fins a llacs i punts recòndits del país que faran que gaudiu de la pau i tranquil·litat que busqueu.

04 bosc dels menairons

El bosc dels menairons

Si el que busqueu és un món màgic, el trobareu al Bosc dels Menairons. Els follets que donen un cop de mà al Tió a l'hora de fer els regals de Nadal, s'amaguen entre els arbres per generar la sorpresa i la il·lusió dels més petits. Recorrent un fàcil trajecte que parteix des de ben a prop de l'estació de Pal Arinsal, trobareu els petits follets i les seves cases amagades per tot el recorregut. A més, la ruta compta amb pistes i proves per tal que els infants s'introdueixin en un món de fantasia i es diverteixin pel camí amb la màxima emoció. Al voltant de dues hores en tindrem prou per recórrer els 4 km del circuit. Una aventura plena d'éssers fantàstics i mítics de les muntanyes pirinenques.

05 ruta del ferro andorra

La ruta del ferro

Una de les rutes més emblemàtiques d'Andorra. Un recorregut que ens permet conèixer una activitat que, en temps passats, va esdevenir un motor econòmic molt important per a la societat andorrana. La Ruta de Ferro que es troba a la localitat de Llorts, a la parròquia d'Ordino, ens explica com els antics traginers traslladaven el ferro des de la mina de Llorts fins a la Farga Rossell per modelar-lo segons les necessitats.

 

El recorregut, també conegut com "El camí dels Traginers", ens ofereix, de manera fàcil i agradable, un seguit d'escultures que ensenyen la manera de treballar aquest metall, amb les mancances i solucions que es disposaven en l'època. El recorregut és d'anada i tronada i ens porta des de Llorts fins a la Cortinada. Parlem d'un passeig molt agradable de 7 km que podràs fer en família en poc més de dues hores i mitja. D'aquesta proposta no ens podem perdre la visita a Les Mines de Llorts i a l'església de Sant Martí de la Cortinada.

Tant si vens com si vas, des d'ASSAP procurem oferir-te les millors opcions perquè gaudeixis al màxim de les teves vacances i moments d'oci. Sabem del valor que té esplaiar-se amb la família de moments que quedaran pel record. És per això que entre les nostres propostes d'assegurances, oferim l'Assegurança Familiar, on trobaràs un ventall de productes que et garanteixen la tranquil·litat que vols per a la teva família.

Necessites més informació o assessorament personalitzat sobre els nostres serveis d’assegurances per a viatges? Demana un pressupost sense compromís a la nostra web.

Contacta’ns

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.