Andorra, la millor sanitat del món?

Segons diferents publicacions , conclouen que Andorra gaudeix d'un índex de qualitat d'atenció mèdica i sistema sanitari que l'ha col·locat al capdavant del rànquing mundial.

Segons diferents publicacions en premsa especialitzada com el setmanari britànic The Lancet, agències de notícies com la CNN o la mateixa Organització Mundial de la Salut (OMS), conclouen que Andorra gaudeix d'un índex de qualitat d'atenció mèdica i sistema sanitari que l'ha col·locat al capdavant del rànquing mundial.

Segons les dades, el 92% de la població està afiliada al sistema de la Sanitat de la Seguretat Social d'Andorra, coneguda al país com la CASS (Caixa Andorrana de la Seguretat Social). Per tal de poder accedir al sistema sanitari cobert per l'assegurança de la CASS, cal estar treballant en una empresa andorrana o una empresa estrangera amb seu al Principat, ara bé, en cas que et trobis sense feina, es pot abonar una quantitat mensual entre 200?€ / 400?€ per tal d'accedir a la cobertura. També existeix la cobertura per a les residències passives, les quals han de disposar d’una assegurança privada.

Andorra la millor sanitat del món

El detall que cal destacar de l'assegurança que ofereix el sistema sanitari andorrà, és que la cobertura per atenció mèdica no cobreix totes les despeses, sinó que arriba fins al 75% del cost de la despesa mèdica. En cas que el pacient estigui hospitalitzat, la cobertura pot arribar al 90% i els parts i els accidents laborals, la cobertura es completa fins al 100%.

Per als casos que s'ha de fer front al 25% no contemplat per la Seguretat Social, existeix la possibilitat de contractar una assegurança complementària a la de la CASS per tal que l'aportació privada en les despeses mèdiques es redueixi.


Estàs pensant a contractar el complement de salut?

A ASSAP tenim diferents propostes que s'adapten a les teves necessitats, perquè sabem que cada família és un món, i mirem d'adaptar-nos a cada persona. És per això que a ASSAP trobaràs un ampli ventall de productes que et garanteixen les millors prestacions en salut, sempre amb un assessorament professional basat en la confiança i la transparència dels nostres experts.


Per què és tan important disposar d’una Assegurança de Salut Personal

Treballem perquè aconsegueixis la tranquil·litat personal en tots els àmbits. Els nostres productes estan pensats per tal de facilitar-te el benestar personal en un aspecte tan vital com la salut. A ASSAP t'ajudem a triar entre els diferents productes que disposem, els quals et garanteixen les millors prestacions de salut adaptes a tu.

Entre les opcions que t'oferim a ASSAP, tens:

ASSEGURANÇA COMPLEMENT CASS BÀSIC

L'assegurança Complement CASS Bàsic d'ASSAP cobreix el retorn del 25% del total de la despesa mèdica i farmacèutica realitzada per l'assegurat o els seus beneficiaris, i que no queda coberta per la Caixa Andorrana de la Seguretat Social. Garanteix el reemborsament de la part complementària que no ens abona la CASS (25% en el cas general).

  • RECOMANAT A: persones que cotitzen a la Seguretat Social andorrana.
  • QUÈ COBREIX? 25% Despeses mèdiques dins del quadre mèdic CASS

ASSEGURANÇA COMPLEMENT CASS AMPLIAT

L'assegurança Complement CASS Ampliat d'ASSAP, a més a més de cobrir el retorn del 25% del total de la despesa mèdica i farmacèutica feta per l'assegurat o els seus beneficiaris, i que no queda cobert per la Caixa Andorrana de la Seguretat Social, garanteix el reemborsament de les despeses mèdiques en centres concertats d'Espanya.

  • RECOMANAT A: Persones que cotitzen o no a la Seguretat Social andorrana.
  • QUÈ COBREIX? Despeses mèdiques dins del quadre mèdic CASS i despeses mèdiques dins del quadre mèdic concertat a Espanya.

ASSEGURANÇA FAMILIAR

Cada família és diferent, com també són diferents les seves necessitats pel que fa a cobertures. Si et preocupa la seguretat dels teus, l’opció de l’Assegurança Familiar és la teva. Sabem que en cada casa es poden ocasionar infinitat de situacions que poden posar contra les cordes el fet de fer front a certes situacions, i més quan es relacionen la salut i l’economia. Per aquest motiu, t'oferim un ampli ventall de productes per garantir-te les millors prestacions en salut, i t'orientem per ajudar-te a triar el producte que més s'adapti a cada nucli familiar.

  • RECOMANAT A: Persones que cotitzen o no a la Seguretat Social andorrana
  • QUÈ COBREIX? Segons l'opció disponible triada: Complement CASS Bàsic, Complement CASS Ampliat o Top Salut.

ASSEGURANÇA RESIDENTS PASSIUS

Un dels requisits obligatoris de la residència passiva és el de disposar d'assegurança mèdica amb cobertura a Andorra, per tant, t'oferim la possibilitat d’obtenir productes que et garanteixen les millors prestacions en salut a Andorra a més de disposar de cobertura mèdica arreu del món.

  • RECOMANAT A: Persones que no cotitzen a la Seguretat Social andorrana.
  • QUÈ COBREIX? Condicions establertes en els models Assegurança Top Salut i Assegurança Complement CASS Ampliat

ASSEGURANÇA TOP SALUT

L'assegurança Reemborsament Despeses d'ASSAP, és una pòlissa d'assistència mèdica privada, recomanada per a persones que no estan afiliades a la Caixa Andorrana de la Seguretat Social. Ofereix cobertura al 100% en centres mèdics d'Andorra i concertats d'Espanya, i la possibilitat d'anar a centres no concertats d'Espanya i de la resta del món (amb cobertures del 80% i del 90% respectivament).

  • RECOMANAT A: Persones que no cotitzen a la Seguretat Social andorrana.
  • QUÈ COBREIX? Fins al 80% - 90% a centres no concertats d'Espanya i la resta del món, 100% despeses mèdiques dins del quadre mèdic a Andorra i 100% despeses mèdiques dins del quadre mèdic concertat a Espanya.

Parla amb nosaltres, t'assessorarem de totes les possibilitats i les millors condicions adaptades a les teves necessitats. L'objectiu?, que assoleixis la tranquil·litat que estàs buscant en tots els entorns de la teva vida.



CONTACTA'NS

Newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per informar-te de totes les novetats.